Tuesday, August 20, 2013

Clinique Haul

Γεια σας μαργαριταρένιες μου!!!

Τελευταία έχω κάνει κάποια haul, που πρέπει σιγά-σιγά να σας τα δείχνω…

Επειδή πάντα μ’ αρέσει να σας λέω και κανά δυο λόγια και να εξηγώ, δε σας τα δείχνω όλα μαζί, καθώς επίσης και λόγω χρόνου, προτιμώ να κάνω 2-3 μικρά post παρά να προσπαθώ να τελειώσω ένα τεράστιο και να μην προλαβαίνω ποτέ…

Σε ένα 35% που πρόλαβα, κατάφερα επιτέλους να αποκτήσω τα γνωστά τοις πάσι Chubby sticks της Clinique.



Πήρα ένα από εκείνα που πρωτολανσαρίστηκαν, το μολυβάκια για τα χείλια δηλαδή ονόματι Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm, που δίνει ελαφρύ χρώμα και ταυτόχρονα προσφέρει τα πλεονεκτήματα του lip balm, αφήνοντας τα χείλη απαλά και με μια ελαφριά λάμψη. Το καλό με αυτά τα μολύβια είναι ότι δεν απαιτούν ξύσιμο: γυρνάς μόνο το μεταλλικό τελείωμα τους και περισσότερο προϊόν βγαίνει στην επιφάνεια, χωρίς να σπαταλάς τίποτα! (Προτεινόμενη ΛΤ: 21,90€)


Διάλεξα την απόχρωση Mighty mimosa, ένα φυσικό ροζ (χμμ..ίσως κι ελαφρά κοραλλί) αρκετά διάφανο.

Δε θα μπορούσα, όμως με τέτοια προσφορά να μην αγοράσω ένα Chubby Stick Shadow Tint for Eyes!  Διάλεξα το Bountiful Beige, ένα ελαφρύ μπεζ που ροδακινίζει. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του και μπορεί να φορεθεί είτε full on, δίνοντας σας απόλυτο χρώμα, ήταν blended, δίνοντας λάμψη. Το χρώμα αυτό νομίζω ταιριάζει σε όλες και είμαι πολύ χαρούμενη που το έχω στη συλλογή μου. Αντίθετα με το αντίστοιχο των χειλιών (δεν γνωρίζω αν ισχύει για την intense εκδοχή, που αποδίδει περισσότερο χρώμα), το μολυβάκι για τα μάτια είναι πολύ σταθερό, απ’ όσο φαίνεται. Όταν το φορέσω για ολόκληρη μέρα θα σας πω! (Προτεινόμενη ΛΤ: 19,90€ )



Σαν δώρο με την αγορά μου είχα τη χαρά να λάβω ένα deluxe sample την Blended Face Powder. Είναι σύμφωνα με την εταιρία:

«Η πούδρα "σύμβολο" της Clinique. Η απαλή υφή της είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Σταθεροποιεί και τελειοποιεί την εμφάνιση του makeup. Οι πόροι δείχνουν να εξαφανίζονται. Η ανάλαφρη σύνθεσή της μοιάζει να "αγκαλιάζει" την επιδερμίδα και της χαρίζει άψογο αποτέλεσμα.

Τύποι Επιδερμίδας: Όλοι
Σύνθεση:
 Πούδρα σε Σκόνη
Κάλυψη:
 Διάφανη
Οφέλη:
 Έλεγχος λιπαρότητας, Φυσική, άψογη εμφάνιση, Εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία. 
Προτεινόμενη ΛΤ:
 32,50€ »

Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω, δεδομένου ότι οι loose πούδρες είναι πολύ αγαπημένες!
Τι  έχετε δοκιμάσει εσείς και ποιες οι αγαπημένες σας αποχρώσεις;

Ανδριάνα
xoxo

Μην ξεχνάτε το GIVEAWAY!!!

2 comments:

  1. thelo polu na dokimaso auta ta chubby stick.. exeis dokimasei auta tis revlon?? giati me exoun ksetrelanei!

    ReplyDelete
  2. Dystyxws den exw dokimasei ths Revlon (akoma, haha), alla antistoixa, se drugstore exw tou Korre kai ths AVON. Mporw na sou pw oti eimai en8ousiasmeni me tou Korre! Apla, an 8eleis kapoio, psa3e to apo online farmakeio, alliws h timh tou einai farmaki! :)

    ReplyDelete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!