Tuesday, August 6, 2013

July faves, mini reviews plus GIVEAWAY!

Καλό μήνα!!! (ε, το λες ακόμα, έτσι;;)

Πάμε να δούμε τα αγαπημένα του μήνα που μόλις έφυγε;



Golden Rose μανό #242
Έχω κάνει ανάρτηση ειδικά γι’ αυτό, θα τη βρείτε εδώ

Artdeco Loose Powder
Μια λευκή fixing πούδρα, αξιοπρεπέστατη, που όντως διατηρεί το μακιγιάζ αναλλοίωτο και τη λιπαρότητα μακριά. Καλό και το value for money( ίσως σ’ αυτό να την ξεπερνά η αντίστοιχη της essence), μια που περιέχει 10γρ. και χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα τη φορά την είχα πάρει νομίζω γύρω στα 15€- tip: σε τέτοιες πούδρες, μη βγάζετε τελείως το αυτοκολλητάκι, αν δε θέλετε να έρχεστε αντιμέτωπες μ' ένα σύννεφο σκόνης κάθε φορά που την ανοίγετε!



Ρουζ Pinch oPeach MAC
Είναι φορές που δεν θέλω να φαίνομαι σαν πυγολαμπίδα, όσο κι αν αγαπώ τις λάμψεις στο μακιγιάζ, ειδικά μες στη ζέστη που μπορεί εύκολα να παραγίνει το κακό! Τότε, επιλέγω αυτό το όμορφο ρουζάκι. Χαρακτηρίζεται ως warm peach (ζεστό ροδακινί) από τη MAC. Είναι sheertone που σημαίνει ότι φαίνεται έντονο, αλλά γάφει απαλά, μπορείς όμως άνετα να "χτίσεις" όση ένταση θέλεις. Ό,τι πρέπει λοιπόν για το δικό μου λευκό δέρμα, ώστε να μη μεταμορφωθώ σε κλόουν!

Lancome Rouge in Love #322, Corail in Love
Αντιστοίχως, όταν θέλω χρώμα στα χείλη, σπανίως τα θέλω να έχουν και λάμψεις, ίσως μια ελαφριά γυαλάδα λόγω της υφής τους. Αυτό είναι το τέλειο κοραλλί!  Ίσως να υπήρξατε τυχερές και να το βρήκατε ως δωράκι με περιοδικό. Εγώ το είχα αγοράσει πέρσι, νομίζω σε φάση -25% γύρω στα 18€.

Αποσμητικό  Dove Talco
Αξιόπιστο και με μυρωδιά πούδρας. Πώς να μη βρίσκεται στα αγαπημένα;

NuxeHuile Prodigieuse
Υπέροχο λαδάκι, με φανταστική μυρωδιά. Το χρησιμοποιούσα κυρίως στα μαλλιά, αλλά κι οπουδήποτε ήθελα λάμψη κι ενυδάτωση!

VichyBB Aerateint Mousse
Την αγόρασα εδώ . Ναι, δεν προσφέρει κάλυψη, αλλά μου καλύπτει τους πόρους και προσφέρει ομοιομορφία στο πρόσωπο, όσον αφορά το χρώμα, οπότε με λίγο concealer και πουδρίτσα είμαι έτοιμη! Ά! Και μ’ ένα κραγιόν ντάλα (!) όπως αυτό:

Shocking Coral-Maybelline Vivids
Είναι υπερβολικά έντονο, αλλά είναι φανταστικό! Το κακό του, κατ’ εμέ είναι ότι δεν είναι κοραλλί, αλλά φέρνει περισσότερο σε φούξια. Πάντως, η διάρκεια του μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, μια που έλεγα ότι θα γλιστράει και θα εξαφανίζεται άμεσα. Αντιθέτως, διαρκεί και διαρκεί. Μου έχει κρατήσει πάνω από έξι ώρες κι ενώ έφαγα! Αφήστε που αφήνει σαν stain στα χείλη! Super!

Ίσως τα δύο κραγιόν φαίνονται κοντινά, αλλά δε μοιάζουν τόσο, λόγω και της υφής τους (το Lancome είναι σχεδόν ματ) και λόγω χρώματος (μια που είπαμε, το Maybelline έχει το όνομα αλλά όχι και τη χάρη!)

Είπα να μην πλατιάσω, αλλά δε θα μπορούσα να μην περιλάβω και την μάσκαρα που με εξέπληξε ευχάριστα αυτό το μήνα:

Essence- I love volume.
Δείτε και αναλυτικό review εδώ!

Αυτά για το μήνα που μόλις μας πέρασε.

Τα δικά σας αγαπημένα;

Όσο για το giveaway μου;; Δε λάβατε ακόμα μέρος; Σπεύσατε!

Ανδριάνα

xoxo 

2 comments:

  1. αχ και εμενα το shocking coral σε φουξια μου κανει...αρα δεν ειμαι η μονη!!Thanks God!!Bisous doll υπεροχα αγαπημενα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ! Άσε, ψιλοαπογοητεύτηκα.. νομίζω ότι το τέλειο κοραλλί θα έβγαινε με συνδυασμό αυτού και του vibrant mandarin! Αλλά δε σκοπεύω να πάρω άλλο.. Ειδικά από Ελλάδα (δηλαδή 4 τουλάχιστον ευρώ ακριβότερα από έξω...)

      Delete

Thanks for stopping by!

I'd love to read your comments!

Come back for an answer, especially if there is question you 've placed!